Иновациски камп2024-04-11T09:19:30+00:00
ДО СЛЕДНИОТ INNO CAMP
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
  • Како придонесуваш со учеството?

РАЗВОЈ НА ИНОВАЦИИ ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Сржта на кампот е да придонесе за животната средина и адаптацијата кон климатските промени во С. Македонија.

  • Што ќе се случува на кампот?

48 ЧАСОВНО ИНОВАЦИСКО ИСКУСТВО

Интерактивна методологија, fun зона за опуштање и буџет за крерање на сопствен прототип.

  • Зошто да се пријавиш?

ВЕШТИНИ, ВМРЕЖУВАЊЕ И ПОДДРШКА

Развивање на вештини кои не секогаш се учат на факултет

Вмрежување со студенти од различни област, насоки и вештини

Поддршка од стручни ментори кои ќе бидат дел од кампот

Партнери во проектот